KUPUJETE, PRODAJATE ALI ŽELITE ZAMENJATI VAŠE VOZILO?

Pri nas vam uredimo vse. Od odkupa, nakupa, menjave, financiranja (tudi brez pologa, za tujce...), zavarovanja, odjave, prijave,...

S klikom na enega izmed spodnjih gumbov, nam zaupajte vaše želje in zagotovo bomo našli najboljšo rešitev za vas!

ZAKAJ IZBRATI RAVNO NAS?

Dejstvo je, da se število prekritih napak, prevrtenih kilometrov, prevar in podobno v poslu rabljenih vozil ne zmanjšuje, temveč je ravno obratno. Število preprodajalcev se iz leta v leto povečuje, temu seveda sledi tudi večje število nezadovoljnih strank...

PRI NAS JE DRUGAČE!

V Talonu operiramo po treh načelih, zaradi katerih smo uspešni in cenjeni že 30 let!

KOMPETENTNOST

KOREKTNOST

ENOSTAVNOST

ZAKAJ?

KOMPETENTNOST, ki se jo poslužujemo je posledica več desetletij dela z rabljenimi vozili. V našem podjetju smo poleg "stare šole", katera ima ogromno izkušenj dodali tudi nekaj mladosti, ki nam prinese svežino in efektivnejšo adaptacijo. Omogoča nam, da spravimo ljudi do poštenih in kompetentih prodajalcev, kateri so tukaj zato da pomagajo VAM, in ne zato, da bodo s prekritimi napakami, pomanjkanjem transparentnosti, lažnim ali nepopolnim informacijam,... profitirali na VAŠ račun.

KOREKTNOST je v poslu rabljenih vozil iz vidika pomemebnosti pogosto prikrajšana. Vsak človek si želi popolne korektnosti, ko avto kupuje ali prodaja. V Talon-u korektnost jemljemo 100% resno! VEDNO se držimo svoje besede in pri nobenem vozilu nikoli ne skrivamo NIČESAR. Za nas korektnost predstavlja transparenten odnos s stranko, zaradi katerega lahko skupaj najdemo NAJBOLJŠO rešitev za vas, v VSAKEM primeru!

ENOSTAVNOST prodaje in nakupa nas postavi vsaj kakšno stopničko nad konkurenti. Ob nakupu vozila pri nas vam uredimo financiranje - kredit, leasing,...najdemo rešitev za skoraj VSAKOGAR! Uredimo prijavo, registracijo in zavarovanje! Prav tako vam pri odkupu nudimo možnost prejema gotovine ali pa nakazila na vaš račun še isti dan! Po potrebi vas zapeljemo tudi do doma,...skratka uredimo vse! Kot omenjeno nudimo tudi možnost menjave vozil z vašim ali našim doplačilom!

 

Vsako vozilo je temeljito pregledano. Preverimo notranjost, zunanjost, zgodovino, pretekle lastnike, elektroniko,... V primeru, da ugotovimo bilo-kakšno napako, jo takoj odpravimo in avta NE PRODAJAMO dokler ni POPOLNOMA BREZHIBEN.

Dolgoletne izkušnje nam omogočajo do sofisticiranejših odločitev pri nakupu in prodaji. Skozi leta in leta smo spoznali tudi ogromno napak, katere so pri določenih modelih in motorjih najbolj pogoste. Zato brez problema, samozavestno GARANTIRAMO, da vam lahko svetujemo bolje kot skoraj vsak, ter vam pomagamo do najboljše ponudbe za vaše vozilo ali za nakup novega!

BREZPLAČNA POMOČ VEDNO DOSEGLJIVA TUDI NA info@talon.si

MNENJA STRANK

Odgovor sem dobil v roku ene ure. Po ponudbi sem opravil en klic ter se z avtom oglasil v salonu. Čez 30 minut sem se po kavi domov odpeljal z novim vozilom. Poštena in ekspertna ekipa prodajalcev in poznavalcev avtomobilov. 

  • M. Potočnik

Uredili so mi lizing brez pologa u pol ure!

  • D. Alić

V 20ih letih pri njih prodal in kupil že 3 vozila. Vedno korektni in pošteni. Enostaven nakup in enostavna prodaja, posvetijo se ti in ti vedno pomagajo najti najboljšo rešitev. Ker sem upokojenec še bolj spoštujem, da vse uredijo oni. Če tam prodaš avto in ne kupiš novega, te tudi zapeljejo do doma. 

  • J. Vižmar

Zelo prijazni in ustrežljivi. Pripeljala sem se s svojim vozilom, ki sem ga prodajala. Pregledali so ga in mi dali pošteno ponudbo. Pokazali so mi tudi koliko za podoben avto zahtevajo ostali. Zmenili smo se za super odkupno ceno. Pomagali so mi z vsakim vprašanjem, ki sem ga imela. Vse skupaj ni trajalo več kot eno uro. Denar sem imela na računu še isti dan. Super izkušnja, priporočam!

  • H. Maretič