KUPUJETE, PRODAJATE ALI ŽELITE ZAMENJATI VAŠE VOZILO?

Pri nas vam uredimo vse. Od odkupa, nakupa, menjave, financiranja (tudi brez pologa, za tujce...), zavarovanja, odjave, prijave,...

S klikom na enega izmed spodnjih gumbov, nam zaupajte vaše želje in zagotovo bomo našli najboljšo rešitev za vas!

ZAKAJ IZBRATI RAVNO NAS?

Dejstvo je, da se število prekritih napak, prevrtenih kilometrov, prevar in podobno v poslu rabljenih vozil ne zmanjšuje, temveč je ravno obratno. Število preprodajalcev se iz leta v leto povečuje, temu seveda sledi tudi večje število nezadovoljnih strank...

PRI NAS JE DRUGAČE!

Veseli smo, da vam v Talonu nudimo popolnoma transparentna in dodatno preverjena vozila zaradi katerih smo uspešni in cenjeni že 30 let!

Vsa vozila temeljito pregledamo in poskrbimo, da so v brezhibnem stanju.

Pred nakupom se vedno lahko posvetujete z našim strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem povedali vse o vozilu, za katerega se zanimate!

V primeru, da želite prodati vozilo, se brez problema dogovorimo za odkup po vaših željah.

Pokličite nas na 031 66 44 66  ali nas obiščite na naslovu Dorfarje 17, 4209 Žabnica - takoj ob glavni cesti med Škofjo Loko in Kranjem, pod pokritim parkirišem.

Zagotovili bomo, da dobite vse informacije ob nakupu ali prodaji vozila, tako da boste imeli enostavno in prijetno izkušnjo!

MNENJA STRANK

Maja Ogrizek
Maja Ogrizek
2023-06-06
Najboljsa ekipa, ki vedno najde najboljši avto za moje potrebe in endvatri uredi vse potrebno pri prodaji starega, nakupu in prepisu novega. Zanesljivi, vedno držijo besedo in povedo tako, kot je. Vem, da se na Talonovce vedno lahko zanesem, kar je v današnjem času kar redkost. Priporočam!
Milena K
Milena K
2023-05-16
Zahvaljujem se podjetju Talon in njihovim prijaznim zaposlenim za vso pomoč in za letno vinjeto katero sem dobila na njihovem žrebanju. Hvala
andrej podjed
andrej podjed
2023-03-18
Prijaznoter strokovno osebje
Robert Bombek
Robert Bombek
2023-03-09
Odlične
Valerija Jerič
Valerija Jerič
2023-03-08
👍👍👍