Skip to content

Avtodom Tourne Mobil

PRODAJA in NAJEM TOURNE MOBIL AVTODOMOV

Na prvi pogled Tourne izgleda podobno kot navaden kombi – vendar le njegova zunanjost, notranjost pa vas prepriča, da je to resnično praktičen in uporaben avtodom!

Tourneova kuhinja je inteligentna, kompaktna in praktična. Ima večji hladilnik, plinski kuhalnik z dvojnim gorilnikom in umivalnik iz nerjavečega jekla, ki ju lahko pokrijete z zložljivim akrilnim delom. Tako lahko pripravite in kuhate jedi kjerkoli in kadarkoli. Omare na vrhu in spodnji strani so robustne, lepe in praktične, vse funkcije pa omogočajo preprosto zaklepanje in varnostne mehanizme, ki zagotavljajo, da stvari ostanejo na njihovem mestu.

Integrirano ogrevanje sistema Tourne v kombinaciji z izolirano kabino zagotavlja, da bo notranjost topla in udobna, ne glede na vreme.

2f422654-0fe1-4550-bcf4-6ec7cd4cbed4

Več kot odličen pogled

Okna Tourneja so poravnana s šasijo vozila (in ne izbočena, kot je v navadi), zaradi česar so okna in vozilo bolj aerodinamična, tišja in bolje izolirana. Poleg tega so dvojno zastekljena, da je v kabini hladneje, ko se začne ozračje segrevati. Strešna okna nudijo veliko zračnosti in svetlobe, imajo snemljivo senčilo in komarnik, s katerim lahko preprečite vstop neprijetnih insektov. Tretje strešno okno nad kopalnico pa vam zagotavlja obilico diskretne naravne svetlobe.

6774e7d1-faf6-4c29-aaf5-95ccd8fe2450
44f83c09-aa0c-4b21-8e94-7630d9bc7a72

Naj ostane toplo, naj ostane hladno

Večina kabine Tournea je oblečena v 3 cm kakovostno Armaflexovo izolacijo, ki zagotavlja, da je kabina dobro izolirana pred različnimi vremenskimi pogoji: da je udobno in toplo v zimskem, hladnem okolju in še bolj udobno in hladno v poletnih mesecih. Talno ogrevanje zagotavlja, da je kabina topla in suha ter da se v celoti izkoristi hibridni sistem ogrevanja. Kvalitetna naprava Webasto uporablja dizelsko gorivo ali plin za ogrevanje vode in zraka, s čimer ustvari varno in udobno bivalno in vozno okolje.

Dobro spimo, z Dream4

Tourneov edinstveni sistem Dream4 vam omogoča, da preuredite vozilo za spanje štirih oseb – na pravih posteljah. Zadnja kabina je opremljena z veliko in udobno zakonsko posteljo. Medtem se srednja potniška kabina lahko hitro spremeni iz dnevnega oz. jedilnega prostora v drugo spalnico, ki bo prav tako kakovostne ležišče za še dva vesela utrujena potnika. Noben drug avtodom te velikosti nima pravih štirih postelj, ker le Tourne uporablja svojevrstno, patentirano inteligentno zasnovo, ki maksimira prostor, da ustvari izjemno in prilagodljivo funkcionalnost avtodoma

e37130d6-5a71-4073-b02f-a64acfff20d2

Smo vas prepričali? Odločite se za nakup novega avtodoma! Vabljeni v naš salon na ogled!

Ali pa vzemite avtodom v najem za popolne potovalne užitke.

f1abe523-c5fc-49fb-a44d-bdeac23641e8
62a9e6c8-e07e-4cfb-89b3-6f3c891fa4b3

Pošljite nam sporočilo

In z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!