Kako prihraniti z nadgradnjo vozila? + BREZPLAČNE VINJETE!

V današnjem hitro spreminjajočem se svetu avtomobilizma je pomembno, da se zavedamo možnosti, ki so nam na voljo. Ena izmed teh možnosti je menjava vozila, ki ne prinaša le novih izkušenj in udobja, ampak tudi pomembne prihranke. V tem blogu bomo raziskali, kako lahko menjava vozila pri Talon d.o.o. pomaga prihraniti denar in vam omogoči, da iz vozila v katerem vam je poleti vroče ter vas pozimi zebe, “prešaltate” na vozilo, ki vas ob vožnji zmasira.

Učinkovitost porabe goriva

Najprej se osredotočimo na učinkovitost porabe goriva. Če na leto prevozite 20.000 km, boste v osmih letih prevozili 160.000 km. Če vaše trenutno vozilo porabi 8 litrov na 100 km, bi za to razdaljo porabili 19.200 € (pri ceni goriva 1,5 €/l). Če pa bi zamenjali vozilo za eno, ki porabi samo 4 litre na 100 km, bi za isto razdaljo porabili le 9.600 €. To je prihranek 9.600 € samo na stroških goriva!

Vrednost vozila

Poleg prihrankov pri stroških goriva je pomembno tudi razmisliti o vrednosti vašega trenutnega vozila. Z leti se vrednost vozila zmanjšuje, kar pomeni, da boste ob prodaji dobili manj, kot ste plačali. Z menjavo vozila pri Talon d.o.o. lahko izkoristite trenutno vrednost vašega vozila in jo uporabite kot del plačila za novejše, bolj učinkovito vozilo.

Financiranje

V Talonu razumemo, da je nakup novega lahko vozila velika finančna obveznost. Zato ponujamo možnost financiranja z Leanpayom, ki vam omogoča, da doplačilo opravite v nekaj minutah, brez potrebe po takojšnjem plačilu. To pomeni, da lahko začnete uživati v prednostih novejšega, bolj učinkovitega vozila, ne da bi morali takoj plačati celotno ceno.

Zaključek

Menjava vozila je odlična priložnost za prihranek denarja, izboljšanje učinkovitosti porabe goriva in pridobitev novejšega, boljšega vozila. Pri Talon d.o.o. smo tu, da vam pomagamo skozi celoten postopek in zagotovimo, da boste dobili najboljšo možno ponudbo. Če razmišljate o menjavi vozila, nas kontaktirajte danes in odkrijte, kako lahko prihranite z menjavo vozila.

Če dejansko pomislimo lahko s pravim financiranjem in menjavo vozila na dolgi rok celo konkretno prihranite in končate v profitu. Poleg tega imate vse benifikacije novejšega vozila. Seveda to ne bo delovalo v vsakem primeru, deluje pa za veliko večino. Obstajajo tudi primeri, kjer so ljudje delali po 40+ tisoč kilometrov letno z vozili, katerih poraba je bila krepko čez 10, tudi 12 litrov na 100km. Njihov prihranek na gorivu je tako še veliko večji, kot v omenjenem primeru (kateri je zelo pogost).

BREZPLAČNE VINJETE
V kolikor se zanimate za oceno, prodajo, nakup ali menjavo vozila, nas pokličite na tel. št.: 031 66 44 66 ali nam pošljite mail na info@talon.si oziroma se oglasite na naslovu Dorfarje 17, 4209 Žabnica, kjer vam bomo z veseljem svetovali!
V kolikor opravite menjavo vozila v Talonu mesecu Juniju, Vam ob novem vozilu podarimo brezplačno letno vinjeto!
Če še niste, lahko sodelujete tudi v nagradnem žrebu, v katerem tedensko izžrebamo nove nagrajence brezplačnih letnih vinjet!

Talon – z Vami že 30 let!